Voetbal-Academy filosofie

De afgelopen jaren zijn de belangen in het voetbal steeds groter geworden en daarmee het niet verliezen terwijl het laatste voor jongeren ook een leerproces is.

Door het opwaarderen van de tactiek en meer accenten te leggen op de verdediging wordt het speelveld steeds kleiner gemaakt.

Hierdoor dienen de balvaardigheden en handelingssnelheid steeds groter te zijn.

Het huidige voetbal verlangt multifunctionele spelers die beschikken over een goede conditie, technische vaardigheden, tactisch inzicht en een goede mentaliteit.

Voetbal is net zoals alles in de wereld veel gespecialiseerder geworden.
Wanneer je kijkt naar de spelers van wereldklasse zie je dat deze de 1 tegen 1 situatie kunnen domineren d.m.v. kappen, draaien, bewegingen en trucs zoals destijds Cruyff, Maradonna en heden Ronaldo en Messi, Sala en een Lieke Martens. Zij maken het verschil doordat ze in balbezit de extra kwaliteit hebben om hun tegenstander te beheersen in de 1 tegen 1 situatie.

Voetbalscholing.nl biedt spelers via een leerplan de mogelijkheid zich hierin spectaculair te verbeteren. 
Ideaal aan dit leerplan is vooral dat geen enkele speler, de goden en de mindere goden “uitgeleerd” raken.

Vanaf de eerste training worden positieve gewoontevormingen, zoals sportiviteit, zelfdiscipline, zelfstandigheid en zelfinitiatief gekweekt.

Iedereen kan succes aan de bal beleven waarbij wij hun met hart en ziel stimuleren.

Hoe meer succes, des te meer plezier ze zullen beleven.
Ons leerplan bewijst dat iedere normaal getalenteerde voetballer, met ambitie en een goede mentaliteit de technieken van topvoetballers óók kan leren, waardoor zij veel meer plezier en voldoening aan hun sport beleven.

Kies hieronder een van de locaties

SC GROESEN
dcz zEVENAAR
sv blc