Conditietraining van A tot Z

ConditieTrainerVanAtotZ-min

Fons van den Brande is de animator geweest om te melden dat we in Nederland met het voetbalfysiek niet meer mee komen op internationaal topniveau.

De Nederlandse spelers zijn de afgelopen jaren fysiek niet bij machte geweest internationaal mee te komen maar door onze inzet om aandacht te vestigen op onder andere dit euvel tellen we weer mee.
Klik op de blauwe link voor een verslag van het Voetbal International-congres wat Fons van den Brande samen met Taco vd Velde (VI) begin 2018 heeft georganiseerd 
https://www.vi.nl/nieuws/vi-congres-enerverende-discussies-over-de-toekomst-van-het-nederlands-voetbal 

people-2593409__340
fons van den brande-min

 

Voor wie is deze opleiding?

Op deze pagina presenteren wij onze nieuwe aangepaste opleiding voetbalconditie die rekening houdt met de innovatie, de tijdsduur en de mogelijkheden anno 2018.

Conditietraining is in het huidige voetbal niet meer weg te denken als onderdeel van de fysieke vaardigheden van de voetballer.
Vanaf september 2018 starten wij een opleiding voor trainers om zo voetbalspelers vanaf 7 jaar tot 18+ krachtiger, fitter en onverslaanbaar kunnen maken.

Het opleidingstraject bestaat uit een zes workshops die kunnen worden bijgewoond en is in het bijzonder geschikt voor voetbaltrainers, instructeurs, fysieke trainers etc. die de intentie hebben om zich te specialiseren om voetballers te gaan trainen en begeleiden op zelfstandige basis of in clubverband. 

Vorm en kosten

6 zaterdagen van  09.00 tot 16.00 uur (eenmaal per maand) te beginnen op zaterdag 8 september 2018.

De cursusdagen zijn; Zaterdag 8 september, zaterdag 8 oktober,
zaterdag 3 november, zaterdag 1 december, zaterdag 12 januari 2019 en zaterdag 9 februari 2019.

De cursusplaats is het Olympisch Stadion Amsterdam.

Kosten totale opleiding € 1200,00 gespreid = 6 maanden x €  200 .

Inclusief lunch, studiemateriaal, versnaperingen, KNVB-studiepunten en een erkend einddiploma.

 

 

puzzle
JOOST HAZES-min

DE 4 DOCENTEN;

Joost Hazes

Joost Hazes is mede-eigenaar en werkzaam bij Medico Vision Sportstraining in het Olympisch Stadion in Amsterdam en is een toonaangevend trainer en begeleider van onder meer nationale en internationale voetballers die onder zijn begeleiding aan kracht en fitnesstraining doen.
Hij ontwikkelde een geheel eigen succesvol, geïntegreerd concept om jeugdspelers de broodnodige fysieke vaardigheden bij te brengen.
  *

Workshop = Conditietraining met welke leeftijden.

Workshop = Krachttraining en de vrije ruimte. 

Peter Hyballa:

Peter Hyballa is gediplomeerd fysical-coach en is als BVO-trainer zeer bedreven om in de reguliere voetbaltraining de kracht en fitness-componenten te integreren. Peter is docent bij de DFB maar ook zijn werkzaamheden bij de jeugd van Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen zijn een bewijs van zijn kennis op dit vakgebied. Peter Hyballa is schrijver van talloze voetbalboeken waarbij kracht en voetbal een rode draad vormen in zijn benadering van het voetballen. Peter is magistraal om conditietrainingen op het veld over te dragen.*

Workshop  = Uithoudingsvermogen in de doordeweekse trainingen

Workshop =  Conditietraining en coordinatie.

 

header peter hyballa-min
HARRY DOST-min

Harry Dost:

Sinds 1983 is Harry Dost werkzaam in de voetbalwereld als loop en coördinatietrainer bij FC Twente. Ook doet hij alle fysieke testen bij de meisjes en jongens-afdelingen. Onlangs bracht hij twee boeken uit waarin hij de noodzaak en training van een veelzijdige motorische vorming voor jeugdvoetballers beschrijft. Deze boeken zijn de basis van zijn visie die hij tijdens zijn lessen en trainingen zal overdragen. *

Workshop = Conditietraining in combinatie met lenigheid 

Workshop = Krachttraining met eigen lichaamsgewicht

Miguel Janssen:

(Oranjestad, 5 september 1970) is een voormalige Nederlandse atleet, die was gespecialiseerd in de sprint. Hij werd viermaal Nederlands kampioen. Ook nam hij driemaal deel aan een WK (1993, 1995, 1997) en eenmaal aan de Olympische Spelen (1996), maar wist zich hierbij niet te plaatsen voor de finale. Hij was van 1998 tot 2011 in het bezit van het Nederlands record op de 60 m.
Momenteel is Miguel Janssen werkzaam als Bondsconditietrainer bij de KNLTB (2003) en werkt hij als conditietrainer voor talloze topvoetballers met als specialisme kracht in combinatie met snelheidstraining. *

Workshop = Start, wenden en snelheidstraining met bal

miguel janssen-min
 • De voetbalwereld is een 24-uur bezigheid en wordt mede bepaald door het fluctuerende karakter en mede daarom kunnen de docenten aan ons van te voren niet altijd aangeven wie er op welke dag de opleiding gaat geven.

Inschrijven:

  Voornaam

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Geboortedatum

  Telefoon

  Email

  Voetbalopleiding(en)

  Functie binnen het voetbal/sport

  Alle informatie die door studenten/cursisten en/of deelnemers wordt verstrekt, is vertrouwelijk voor onze Voetbalscholing.nl, haar medewerkers en de docenten.

  Kosten & Voorwaarden
  Betalingsvoorwaarden.

  Akkoord

  € 1200,- (6 x € 200,-)

  Na ontvangst van uw inschrijving versturen wij U de benodigde info + factuur per e-mail toe.