Opgeven PANNA! locatie

Panna Banner Breder

Beste voetbal collega,

Drie jaar geleden zijn wij door jeugdmagazine PANNA! en PLUTOSPORT gevraagd om een landelijk voetbalevenement uit te rollen wat moet uitgroeien tot het meest succesvolle jeugdtoernooi van Nederland. De afgelopen drie jaar zijn er inmiddels al vele voorrondes bij wel 120 voetbalclubs en verenigingen gespeeld onder de naam HET PANNA! STERRENTEAM

 'Bij ons hoef je geen ster te zijn om een ster te worden' .

Een afwisselende dag waar iedereen welkom is. Of je nu balgevoel hebt, een FUN-speler bent of iemand die een uitdaging aan wilt gaan. 
Iedereen is van harte welkom!

Wat en hoe:

Een PANNA! Sterrenteam-dag blijkt gezien de reacties van de afgelopen drie jaar een leuke en goed ontvangen voetbal-dag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar te zijn. Iedere speler werkt in spelvorm 8 stations af met ieder zijn eigen leerweg.

 

 

Welke speeldatum in 2020?

Een voorronde kan worden gekozen op een dag die jullie het beste uitkomt. Wellicht is een zondagochtend een leuk moment met aansluitend voor de deelnemers een bezoek aan een wedstrijd van jullie eerste team? Of een woensdagmiddag na schooltijd? Maar een vakantiedag in één van de
schoolvakanties is uiteraard ook een mooie optie. 
Het toetje (om het spelelement te bevorderen) is dat er aan het eind van deze voorrondes locatiewinnaars naar de finaledag mogen gaan om daar eventueel in het PANNA! Sterrenteam te worden gekozen! 

Door goede sponsoring kunnen wij veel aanbieden!

Wij verzorgen niet alleen een afwisselende, spannende voetbal-dag, alle deelnemers krijgen tevens een compleet tenue (shirt, broek en sokken) en Panna!-boeken in een mooie schoolrugzak cadeau. De prijs om deel te nemen bedraagt dan 34,50 euro. Alleen de winkelwaarde van dit alles bedraagt al meer dan 55 euro.

Maar ook jullie club/vereniging kan hier mee winnen, immers, wij geven bij 60 inschrijvingen of meer een complete KNVB-gerelateerde voetbalopleiding cadeau voor een onbeperkt aantal van jullie trainers en/of vrijwilligers met als minimale marktwaarde een bedrag van 1500 euro.
Alle deelnemende trainers ontvangen tijdens deze gratis opleiding ook een voetbal-App met 100-den voetbal-oefenvormen, gebaseerd op onze visie van de voetbaltechniek. Tevens ontvangt de deelnemende club/vereniging een halfjaarabonnement op voetbalblad ELF of het Panna! Magazine en
een halfjaarabonnement van voetbalblad ELF geven wij ook aan u cadeau, als waardering voor uw inzet.

De medewerking in de PR:

Het enige wat wij aan jullie vragen is 1 veld en kleine doeltjes ter beschikking te stellen en graag de kantine open. Wij doen de rest zoals de inhoud van de PR, de trainers, het eventueel onderhouden van contact met ouders, de verwerking van de inschrijvingen en de replays naar de ouders toe, etc., etc.
Er is echter één ding die wij wel aan jullie dienen te vragen. Of jullie onze publicaties, zoals de nieuwsbrief, de app en de banner op jullie website, willen verspreiden? Dit mogen én kunnen wij niet i.v.m. de wet privacy.
 

Hoe nu verder?

Het belangrijkste is een 'ja wij doen ook mee' van jullie kant. Is dit rond, dan nemen wij telefonisch contact op of komen op afspraak bij jullie langs. Dan gaan wij alles nog eens uitleggen en in overleg een datum kiezen. Wij kunnen altijd en hebben ook trainers ter beschikking.
Dus laten jullie weten of jullie meedoen?

Mail naar johan@voetbalscholing.nl of bel met 0654338375 (Johan Scholten)

of fons@voetbalscholing.nl mobiel 0654942012 (Fons van den Brande).

Bij voorbaat onze hartelijke dank,
Fons van den Brande