Moves-Skills opleidingen

De basistechniek (1-avond)           Afbeeldingsresultaat voor lees meer

Deze opleiding kunt u als club of vereniging bij ons aanvragen voor minimaal 15 trainers(ters) van de club of met een toevoeging (optioneel) van externe trainers van de omliggende voetbalverenigingenwaarvan er extra inkomsten door u kunnen worden gegenereerd.

Een allround KNVB-gecertificeerde opleiding

Hier wordt stap voor stap de essentiële techniekoefeningen oer leeftijdsfase besproken een aangeleerd. 

 

 

Techniek met balpassing (1-avond)        Afbeeldingsresultaat voor lees meer

 

In deze opleiding wordt al snel duidelijk gemaakt welke oefenvormen toepasbaar zijn bij welke leeftijd en er progressie kan worden geboekt in combinatie met de pass en trapvormen. Immers, techniek is leuk maar moet wel effect hebben!

Een allround KNVB-gecertificeerde opleiding

 

 

Techniek positiespecifiek (1-avond)    Afbeeldingsresultaat voor lees meer

Deze opleiding kunt u als club of vereniging bij ons aanvragen voor minimaal 15 trainers(ters) van de club of met een toevoeging van externe trainers van de omliggende voetbalverenigingen als terugverdienmodel.

Een allround KNVB-gecertificeerde opleiding

Ook hier geldt; Het beheersen van voetbaltechniek heeft pas zin als je er winst uit weet te halen en dit wordt door ons besproken en gedemonstreerd. Waar heeft het uitspelen van de tegenstander nut (of helemaal niet)                                                                 door het positiespecifieke momentum!!

 

 

Voetbaltechniek-Clubopleiding (4-avonden)  Afbeeldingsresultaat voor lees meer

Deze meerdaagse opleiding gaat stap voor stap in op het ontwikkelen van de speler én de trainer op basis van het fundament naar gevorderden en eindigend bij het specialisme. Een allround KNVB-gecertificeerde opleiding.

In deze uitgebreide opleiding worden alle facetten besproken zoals de techniek, de postitie, het fysiek, de ballpasing, de concepten, de analyse met de duels en de uiteindelijke de 11 tegen 11.