TRAINERSCARROUSEL! De Boer nieuwe manager Southampton?

 

De toekomst van de Franse trainer in het St. Mary’s Stadium hangt aan een zijden draadje, wegens onvrede bij de supporters en enkele hoog opgelopen ruzies met enkele ervaren spelers bij Southampton.

De bookmakers in Engeland hebben de kandidaten voor zijn opvolging reeds opgelijnd en op dat lijstje prijken een aantal Nederlandse namen. Zo maakt Frank de Boer een prima kans, met een odd van 13.00 om de nieuwe manager van ‘The Saints’ te worden. De Boer werd een jaar geleden, toen Ronald Koeman de club verruilde voor Everton, ook al genoemd als mogelijke opvolger. Daarnaast heeft de voormalig coach van Ajax er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag in de Premier League aan de slag gaat.

Jaap Stam is de tweede Nederlander op de lijst, met een odd van 21.00. Met zijn club Reading slaagde hij er onlangs nét niet in om promotie naar de Premier League af te dwingen, maar mogelijk maakt ‘De Rots van Kampen’ alsnog de stap naar het hoogste niveau in Engeland.

Topfavoriet is Thomas Tuchel met een odd van 2.50, terwijl Garry Monk volgt met een odd van 6.00. Verder staan er met Jimmy Floyd Hasselbaink, Louis van Gaal en Guus Hiddink (allen clubloos) nog drie Nederlanders op de kandidatenlijst van de bookmaker. De eerste twee krijgen een odd van 26.00, terwij lHiddink met een odd van 41.00 de absolute outsider is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *