Statement

Voetbalscholing.nl is al 20 jaar gespecialiseerd in opleiden. Voetbalopleidingen in elke denkbare richting zoals voetbaltechniek, voetbalconditie, mentale weerbaarheid en hersteltrainingen. Van volledige cursussen tot praktische korte informatieve voetbalprogramma’s.
Wij bedienen iedere voetbalclub, verenigingen, trainers, vrijwilligers, het bedrijfsleven of betaalde voetbalorganisaties.

Wij komen naar de locaties toe. In beide gevallen met begeleiding van topdocenten uit de voetbalwereld. Zo zijn onze voetbalopleiding voor de cursisten/trainers prima te combineren met hun baan of gezin en behaal je toch een erkend eindresultaat.

In de ogen van de oprichter Fons van den Brande van Voetbalscholing.nl is het gezond dat trainers en ouders (die zich inzetten bij hun voetbalclub) meerdere studiekeuzemogelijkheden hebben.
Daar wij bijscholingspartner zijn van de KNVB bieden wij tevens KNVB-studiepunten aan.

Met onze inzet kunnen wij bij onze jeugdvoetbalevenementen beroepsmatige aandacht geven aan de ontwikkeling van het kind middels spelvreugde en veel balcontacten.

Voetbal als een brede gezonde leefstijl bij jeugdigen is een speerpunt bij Voetbalscholing.nl.

Ons laatste initiatief van maart 2017 is het gratis Voetbaltotaalpakket wat wij gezamenlijk met TrainersMagzine aanbieden. Hiermee bedienen wij op ingenieuze de voetbalclub om het clubniveau op wel zeer aantrekkelijke wijze omhoog te krikken. GRATIS!!

Bekijk alle initiatieven op deze website en laat u verrassen.
Er zijn namelijk meer wegen die naar Rome leiden.