Ricardo Moniz

Trainer Uitgeknipt

Op zondag 12 januari 2020 zal Ricardo Moniz een cursusdag in theorie maar bovenal praktijk verzorgen.

Deze dag staat in het teken van;

Zelfwerkzaamheid omzetten in partijspelen

"Doordat straatvoetbal verdwenen is en de trainers door wat voor omstandigheden vaak ook niet in staat zijn om de oefeningen in de juiste setting voor te doen blijft men toch afhankelijk van spelers die zich aan de bal kunnen handhaven en van spelers die een man kunnen passeren. Dan is men afhankelijk van een zelfwerkzaaheidsprogramma in combinatie met doelgerichte coaching tijdens partijspelen. Dit is de strategie om spelers te ontwikkelen tot creatieve spelmakers".

Deze dag staat de voetbaltechniek centraal. Zijn visie als adept van Wiel Coerver is wereldwijd bekent. Zijn vakmanschap steekt aan. Met andere woorden, blijf bij de les tijdens deze dag want zijn bevlogenheid is uniek.

Ricardo Moniz;

Moniz trainde in de eerste jaren van zijn trainerscarrière verschillende clubs, waaronder de jeugdelftallen van PSV en de jeugd van Tottenham Hotspur. Ook vervulde hij meerdere malen de rol van assistent. Bij Hamburger SV was hij hoofdtrainer.  Vanaf de zomer van 2010 ging hij aan de slag als trainer bij Red Bull Salzburg. Moniz werd in augustus 2012 aangetrokken door het Hongaarse Ferencvárosi TC. Op 28 maart 2014 tekende hij een contract tot medio 2016 bij Lechia Gdańsk in Polen. Kort daarna tekende hij een tweejarig contract bij 1860 München. Op 24 september 2014 werd hij hier ontslagen. In april 2015 tekende Moniz een contract bij Notts County. Op 6 mei 2016 maakte FC Eindhoven bekend Moniz te hebben aangetrokken als vervanger van Mitchell van der Gaag. In oktober 2017 ging Moniz Randers FC trainen. Medio 2018 werd Moniz hoofdtrainer van het Slowaakse AS Trenčín. Hij slaagde erin om met zijn ploeg Feyenoord uit te schakelen in de voorrondes van de Europa League in 2018 In april 2019 tekende Moniz bij SBV Excelsior een contract tot het einde van het seizoen.

Wees dus welkom en laat je scholen om nog meer bagage mee te nemen op jouw trainingsvelden.
Ontwikkel je door inhoud en kennis van toptrainers.
Haal datgene eruit wat past in je eigen trainingsvisie
Maak spelers beter en haal daar plezier uit
Steek boven de ‘rest’ uit!!

Ricardo Moniz Trainer Excelsior (2)

Deze dag kost 97,50 euro inclusief;
1. Gezamenlijke lunch.
2. Een cursusboek
3. Drie KNVB-studiepunten
4. Een deelname-diploma
5. Fotosessie met de docent/trainer voor je eigen PR

Cursusplaats;
v.v. GVA Doornenburg (regio Arnhem)

Datum:
12 januari 2020

20180603_094230-1024x768 (1)

Inschrijven

 

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

Telefoon prive

Mobiel

Uw email

Traint bij club/team

Alle informatie die door studenten/cursisten en/of deelnemers wordt verstrekt, is vertrouwelijk voor onze Voetbalscholing.nl, haar medewerkers en de docenten.

Betalingsvoorwaarden.
Akkoord

Ik betaal:
Deelname bedraagt €97,50
€97,50