Cursus Voetbalconditie Landelijk

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier

 

Voetbalconditie is nu opeens HOT?

Waar wij ons al 20 jaar hard voor maken maar ook onderwijzen is dat fysieke vaardigheden van voetballers van jongs af aan moet worden bijgebracht als vast onderdeel van een voetbaltraining.
Dit onderdeel is essentieel in het huidige voetbal.

Fons van den Brande was de eerste conditietrainer-voetbal in Europa en heeft zijn vak geleerd in Miami van de toenmalige fysicalcoach van het Braziliaanse voetbalelftal onderleiding van Tele Santana.

Thema’s zoals coördinatie-VOETBAl, krachttraining-VOETBAL, snelheidstraining-VOETBAL en uithoudingsvermogen-VOETBAL worden simpel en doeltreffend benaderd én in de praktijk aangeboden.
U hoort alleen maar zaken waar u wat aan heeft aangaande het voetbalniveau waarin u zich begeeft.

Maar wilt u tijdens deze opleiding wél weten wat er fysiologisch allemaal gebeurd met voetbalspelers? Wij bieden u deze inhoud daadwerkelijk aan maar deze kunt u op uw gemak in uw eigen tijd doornemen.

Op de cursus zelf gaan we in op ‘hoe moeilijk het vaak is’ om doeltreffend VOETBAL-conditie aan te bieden en we zo de lesuren optimaal benutten om aan de deelnemers de praktijk te demonsterren zodat zij daar direct mee aan de slag kunnen gaan.

img-20160708-wa0000

 

 

Docent Fons van den Brande
college-voetbal-klein

img-20160708-wa0003
agendavoetbalconditie

 

Helemaal wanneer u het aan amateurs en/of jeugdspelers wilt aanbieden.
U bent namelijk als trainer afhankelijk van tijd, middelen, mentaliteit, stromingen en meningen binnen een clubstructuur, kennis, leeftijden van spelers en gebrek aan kennis van beleidsmakers.

 

Wij bieden dan ook voetbalconditie aan waarmee men/u direct in de praktijk aan de slag kan gaan!
Wij houden het simpel door gebruik te maken van de mogelijkheden die er voor u voor handen zijn, en dit is al lastig genoeg.

De docent is Fons van den Brande:

Hij was in 1986 de eerste voetbalconditietrainer van Nederland en heeft zich na zijn periode bij Vitesse, samen met zijn collega’s van PSV, Ajax en Feyenoord, hard gemaakt om het belang van voetbalconditie op de kaart weten te zetten.
Toen een gevecht, nu is het geaccepteerd.
Sterker nog, EEN NOODZAAK!!

 

Fons van den Brande is directeur van de toonaangevende voetbalorganisatie Voetbalscholing.nl die (inter)nationaal de toon weet te zetten op verschillende voetbalspecialiteiten.
Cursussen, evenementen, lezingen en presentaties heeft ons met veel succes over de gehele wereld naamsbekendheid bezorgd.

De inhoud van de workshop wordt behandeld gedurende 4 uur.

Een clinic bestaat uit twee delen (enkele uren theorie- en merendeel praktijk).
Bij deze clinic staat de inhoud van het vak voetbalconditietrainer centraal.
De opleiding wordt dusdanig aangereikt om een goede uitvoering van het specialisme conditietraining in de praktijk aan te bieden.
Men sluit af met een deelnamecertificaat.
Voor een overzicht van de indeling en onderwerpen verwijzen wij naar de internetpagina ‘agenda’.

De besproken en aangeboden thema’s volgen elkaar in logische volgorde op;

– Theoriedeel 40%: waarin de aan het onderwerp gerelateerde inhoud wordt gepresenteerd.
– Praktijkdeel 60%: uitvoeringsgerichte trainingen met bal op het veld.
– De deelnemers kunnen zelf ook aan de slag gaan (theorie en praktijk) om zich de vaardigheden eigen te maken.

Eigen conditionele vaardigheden zijn niet noodzakelijk maar gewenst.

Bij inschrijving en deelname aan de opleiding ontvangt de deelnemer een uitgebreid theoretisch handboek waarin de inhoud uitvoerig wordt behandeld, alsmede de praktische onderdelen die tijdens de workshop worden toegepast.

Iedere deelnemer krijgt dus de theorie en de praktijktraining van deze voetbalclinic mee.

De studiebelasting bedraagt circa vier uur.

De kosten bedraagt €52,50 euro per persoon all in
(Minimale deelname van 10 personen)

Deze opleiding wordt beloond met 2 KNVB studiepunten.

johan scholten

Docent Johan Scholten

unnamed-87

Inschrijven:

 

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

Telefoon Prive

Mobiel

Uw email

Traint bij club/team

Betalingsvoorwaarden.
Akoord

Ik betaal:
Deelname bedraagt €52,50 euro p.p.
€52,50,-
Leden CBV betalen 44 euro p.p
€44,-

Reacties oud deelnemers

   conversation

"De opleidingen van Voetbalscholing.nl hebben mijn ogen doen openen van wat er nog meer is in het voetbal. Dit is precies wat ik bedoelde met mijzelf ontwikkelen in het voetbal. Nog veel te laat heb ik ontdekt dat je spelers alleen zo beter kan maken, met gerichte training.De docenten zijn gewoon goed en hebben een schat aan praktijkervaring van zij op ieder niveau weten over te brengen."

Hans vd Velde

"Het enthousiasme van Fons en zijn docenten is aanstekelijk.De service en bereikbaar van Sportpartners is voor voetbalbegrippen opvallend en is (zoals Fons zijn stokpaardje) marktwerkingwaardig!! Het is het cursusgeld dubbel en dwars waard."

Cindy Werkmans

"Toen ik de club vroeg of zij een financiële bijdrage wilde leveren aan deze opleiding vonden zij de cursus te duur. Na aandringen en lobbyen binnen onze vereniging heb ik het wel voor elkaar gekregen.Ik zal kort zijn…fantastisch. Wat een niveau. Fijn dat de KNVB deze cursus waardeerd en eindelijk over de schutting van voetbal Nederland heen wilt kijken."

Jan Kleinsman

"Ik heb begrepen dat de KNVB met Sportpartners wilt samenwerken. Het voetbal in Nederland zou er beter van worden. Deze oefenstof levert een wezenlijke bijdrage om iedereen die voetbal speelt of onderricht inzichten te geven, trainingen te differentiëren en zo spelers beter te maken.

Mark Das

"Het enthousiasme spat er van af. Deze opleiding geeft een inzicht in wat je wel en niet moet trainen op welke leeftijd. Ik heb nu een houvast om een begin te maken met voetbalconditietraining."

Gert Jan van Traa (Rotterdam)

"Toen ik mijn geleerde oefenstof in de praktijk bracht bij mijn club was er scepsis.
Nu is het een vast onderdeel bij zowat ieder elftal. Ik ben binnen de club de vraagbaak voor iedere trainer vwb voetbalconditie. Ik maak ook de periodiseringsschema’s van Harry Dost en zijn daar zeer tevreden mee."

Theo van der Mast, Den Haag

Dankjewel Johan,

Ik heb m vorige week al uitgevoerd en ga hier mee verder.

Leuke complete warming-up oefening!

Ik heb nu al veel profijt gehad van de cursus, dank voor alles !

Groeten Pim