Het Peter Hyballa Weekend 20/21 Januari 2018

Voetbalscholing.nl presenteert een voetbalopleiding van formaat en wederom met een topdocent, Peter Hyballa! Hij doceert zijn filosofie over het Nederlandse voetbal en het Duitse voetbal. De pass-filosofie, spelen met tempo, ruimte en de bal, de Duitse aanpak op weg naar succes en het tikkie takkie voetbal zijn zo maar onderwerpen die aanbod komen. Peter zal zijn presentaties in helder Nederlands presenteren.

Lees meer:

Het René Meulensteen Weekend In 2018

Vanuit het analyseren van voetbalwedstrijden/trainingen kun je duidelijk zien hoe belangrijk het is dat je spelers in je team hebt die bij balbezit het vermogen hebben om de 1 tegen 1 situatie te domineren. Spelers die daardoor aanvallend het verschil kunnen maken. In de praktijk gaan we daarom dieper in op de verschillende 1 tegen 1 situaties, geven we inzicht in de diverse bewegingen, trainingsvormen, spelvormen en partijvormen. .

Lees meer:

Het Voetbalconditie Weekend In 2018

In het weekend van 2018 presenteren wij een groots voetbal-leer-weekend met als thema….VOETBALCONDITIE. Twee grootheden op hun vakgebied, Jan Kluitenberg (fysicaltrainer Everton FC) en Alessandro Schoenmaker (Inter Milan) zullen u van A tot Z informeren over conditietrainingen. Snelheidstraining, krachttraining en coördinatietrainingen zullen in de praktijk worden aangeboden maar ook besproken worden. Het is voor ieder niveau!!

Lees meer:
6 studiepunten
8 studiepunten
6 studiepunten