De 2-daagse specialistenopleiding 2-3 Juni 2018

Vanuit het analyseren van voetbalwedstrijden/trainingen kun je duidelijk zien hoe belangrijk het is dat je spelers in je team hebt die bij balbezit het vermogen hebben om de 1 tegen 1 situatie te domineren. Spelers die daardoor aanvallend het verschil kunnen maken. In de praktijk gaan we daarom dieper in op de verschillende 1 tegen 1 situaties, geven we inzicht in de diverse bewegingen, trainingsvormen, spelvormen en partijvormen. .

Lees meer:

De clinicdag van Alex Pastoor 9 Juni 2018

Op 9 Juni presenteren wij een voetbal clincdag Deze dag word gegeven door Alex Pastoor, gedurende deze dag zullen de volgende punten aanbod komen: Hoe leiden we in Nederland nu eigenlijk op? Wat te doen tot de puberteit en wat is daarna het logische vervolg? Onze jeugd/ kinderen moeten eerst veel algemeen moeten trainen om het spel te leren doorgronden. M.a.w., er zal meer aandacht moeten komen voor de fysieke vaardigheden middels complexe trainingen.

Lees meer:

Het Voetbalconditie Weekend 16-17 juni 2018

In het weekend van 2018 presenteren wij een groots voetbal-leer-weekend met als thema….VOETBALCONDITIE. Twee grootheden op hun vakgebied, Jan Kluitenberg (fysicaltrainer Everton FC) en Alessandro Schoenmaker (Inter Milan) zullen u van A tot Z informeren over conditietrainingen. Snelheidstraining, krachttraining en coördinatietrainingen zullen in de praktijk worden aangeboden maar ook besproken worden. Het is voor ieder niveau!!

Lees meer:

Het Peter Hyballa Weekend 23-24 Juni 2018

Voetbalscholing.nl presenteert een voetbalopleiding van formaat en wederom met een topdocent, Peter Hyballa! Hij doceert zijn filosofie over het Nederlandse voetbal en het Duitse voetbal. De pass-filosofie, spelen met tempo, ruimte en de bal, de Duitse aanpak op weg naar succes en het tikkie takkie voetbal zijn zo maar onderwerpen die aanbod komen. Peter zal zijn presentaties in helder Nederlands presenteren.

Lees meer: