BALPASING

Op het laatste KNVB-congres was dit een van de uitkomsten wat de voetbalspelers ontbeerd, samen met de fysieke weerbaarheid.”. In de slipstream van het nieuwe KNVB-beleidsplan 'de winnaars van morgen' presenteren wij een praktische cursus die voor iedere trainer(ster) toegankelijk is. Als leerling van Wiel Coerver heeft hij een toepasbare voetbalfilosofie ontwikkeld die wereldwijd bekendheid geniet. Bij deze cursus zijn ook nog twee KNVB-studiepunten te verdienen voor de verlenging van het eventuele KNVB-trainersdiploma wat de deelnemer al of niet heeft. Een KNVB-trainersdiploma is dus niet nodig om te kunnen deelnemen.

Lees Meer:

TECHNIEK

Voetbalscholing.nl organiseert op verschillende locaties en desgewenst ook bij uw club of vereniging de populaire opleiding 'voetbaltechniek van mini's tot jong volwassenen' Deze opleiding kunt u als club of vereniging bij ons aanvragen voor minimaal 15 trainers(ters) van de club of met een toevoeging van externe trainers van de omliggende voetbalverenigingen. Wij geven deze opleiding (60 minuten theorie en 120 minuten praktijk) bij de vereniging/club die het aanvraagt. Voor meer info: fons@voetbalscholing.nl In deze opleiding wordt al snel duidelijk gemaakt welke oefenvormen toepasbaar zijn bij welke leeftijd (6 t/m 18 jaar) en er progressie kan worden geboekt bij het domineren van de 1 tegen 1 situatie.

Lees Meer:

CLUB OPLEIDING

bedienen wij op locatie de voetbaltrainer(ster). Met andere woorden, wij komen naar u. Zo hoeven uw trainers(ters) niet te reizen. Na deze 3 of 4 cursusmomenten zal men op simpele wijze de jeugd én de jong-volwassenen deze technische vaardigheden aanleren en zodoende het Moves-Skills opleidingsmodel eigen maken. Het is bedoeld voor elk niveau van de trainer(ster) waar hij of zij zich op begeeft. Amateur of beroepsmatig, het is werkzaam en hanteerbaar op elk nieveau.

Lees Meer:

POSITIESPECEFIEK

Deze opleiding kunt u als club of vereniging bij ons aanvragen voor minimaal 15 trainers(ters) van de club of met een toevoeging van externe trainers van de omliggende voetbalverenigingen. Wij geven deze opleiding (60 minuten theorie en 120 minuten praktijk) bij de vereniging/club die het aanvraagt. In deze opleiding wordt al snel duidelijk gemaakt welke oefenvormen toepasbaar zijn bij welke leeftijd en er progressie kan worden geboekt bij het domineren van de 1 tegen 1 in relatie met de positie van de spelers in kwestie.

Lees Meer: