‘Jonge spits scoort zeventien keer in elf wedstrijden: Ajax toont interesse’

 
 
Ajax heeft interesse in de vijftienjarige Iverson Sacaza. De spits uit Honduras speelt momenteel voor A.D. Juventud Canario en staat in de belangstelling van meerdere clubs.

Dat meldt het Hondurese Diez. Sacaza is een van de uitblinkers in het Spaanse jeugdvoetbal, waar hij in elf wedstrijden zeventien keer wist te scoren. Inmiddels hebben meerdere clubs interesse getoond in de jongeling, die zelf het liefst in Spanje wil blijven. “Er zijn verschillende clubs bij wie hij is opgevallen. We vinden het liefst een club in Madrid, zodat hij hier kan blijven en niet weg hoeft van zijn familie”, aldus zijn zaakwaarnemer Juan Pablo.

Volgens zijn zaakwaarnemer is Sacaza een volwassen speler voor zijn leeftijd, die fysiek sterk is en alle kenmerken van een geboren doelpuntenmaker bezit. Pablo stelt dat er nog geen concrete aanbiedingen gedaan zijn. De voorbije maanden zou ook Ajax interesse hebben getoond. “Enige tijd geleden werd Ajax genoemd, maar we laten ons niet gek maken. We blijven rustig, omdat we graag met hem in Madrid willen werken. Hij is een jongen voor de toekomst, zijn cijfers weerspiegelen dat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *