Het Voetbaltotaalpakket

KleineBannerVoetbaltotaalpakket

Ja, je leest het goed.
Een samenwerking tussen Voetbalscholing.nl en het VoetbalTotaalPlan zorgt ervoor dat uw club het volledige pakket (opleiding, app en jeugdevent) kunt aanbieden aan uw staf en jeugd maar kost u als club uiteindelijk helemaal niets door deze slimme aanpak.

Wat maakt deze constructie zo aantrekkelijk en tevens uniek?Immers, het hoeft u als voetbalclub of voetbalvereniging helemaal niets te kosten. Kort komt het er op neer dat u voor 2 van de drie aangeboden onderdelen een vergoeding kunt vragen en er een terugverdienmodel in zit verweven.

Een van de 3 onderdelen in dit pakket is een opleiding met KNVB-studiepunten en het is aan de keuze of u uw trainers daar gratis hier aan mee laat doen of u vraagt een vergoeding?Maar u kunt de opleiding ook in de regio bekendheid geven en zodoende aan trainers van andere clubs een bijdrage vraagt en uw eigen trainers niet laat betalen.

Voorbeeld: Er komen 20 trainers van andere clubs op de scholing af en u vraagt daar bijvoorbeeld 30 euro voor. Dit is met dit voorbeeld 600 euro.

Als u uw jeugd aan het jeugdvoetbalevenement laat deelnemen wat ook in dit pakket zit, kunt u het gratis aanbieden maar ook een klein bedrag van bijvoorbeeld 10 euro vragen.
Want voor dit bedrag krijgen zij een shirt, een medaille, een voetbalboek en een kortingsbon van 10 euro voor dit kleine bedrag.
Laat staan dat daar 50 kinderen op af komen? Dan is dit 500 euro.
U betaald ons 1500 euro voor dit totale pakket maar heeft u met dit rekenvoorbeeld al 1100 euro terugverdient. Kortom, u kunt het inrichten zoals u dit zelf wenst!

Ook kunt u het pakket laten betalen door een bedrijf of organisatie. Deze kan dan bijvoorbeeld zeggen dat het "VoetbalTotaalplan u wordt aangeboden door bedrijf XXX".
Dit kan een bakker zijn, slager, gezondheidscentrum, studiebegeleidingsbureau of welke sponsor dan ook die hier een goede sier maakt want investeert in kennis, de jeugd en bovenal, in plezier.  

Kortom, wij durven daarom te zeggen dat u dit alles niets tot bijna niets hoeft te kosten. Zo wordt het een 'gratis' voetbalplan. Uiteraard is het aan u of de 1500 euro geheel uit eigen middelen wilt betalen en iedereen binnen uw organisatie kosteloos aan deel laat nemen.

  Trainers(ters) cursus

Voetbalscholing.nl verzorgt een trainerscursus op de club, afgestemd op het niveau van de huidige trainers en de wensen van de club. De cursus is zeer gewild door de behoefte aan het beheersen van de voetbaltechniek. Het aantal clubtrainers(ters) wat er aan mee mag doen is onbeperkt.

Lees meer of bekijk de video

3-daagse 2011 230
iphone7-voetbal-app

 Voetbal-app 

Deze app is dé voetbal app voor iedere trainer. Elke week ontvangen trainers verse trainingen op deze app waardoor ze altijd voorbereid aan de training beginnen.
Video's + Animatie + Uitleg + Leeftijdsopbouw + Training vd week + Jaarplannen

Lees meer of bekijk de video

knvbstudiepunten2

 KNVB studiepunten

De trainers van de deelnemende club/vereniging ontvangen van ons ook nog eens KNVB-studiepunten behorende bij deze opleiding. 

 

 Jeugdevenement 

Voetballers(sters) in de leeftijdcategorie 6 t/m 14 jaar krijgen een hele dag allerlei technische voetbaloefeningen aangeboden bij zijn of haar club. 
Uiteindelijk kiezen wij de drie beste spelers en speelsters uit waarvan de beste zich een jaar lang de club-pingelaar van het jaar mag noemen.

Iedere voetballer/voetbalster wordt met evenveel aandacht getraind en beoordeeld.
Iedere speler(ster) van 6 t/m 14 jaar kan deelnemen.
Tot en met 150 kinderen mogen hier aan meedoen.

Alle deelnemers ontvangen een azuurblauw voetbalshirt, eens PANNA-jeugdboek, een kortingsbon van 10 euro bij Hummel en een medaille als blijvende herinnering.

Lees meer 

 

030611_0153
Fons

Docent theorie:
Fons van den Brande

Email: 
Fons@voetbalscholing.nl

Telefoonnummer: 
+31(0)654942012

Johan

Docent praktijk: 
Johan Scholten

Email: 
Johan@voetbalscholing.nl


Telefoonnummer:
+31(0)654338375