De Clinicdag van Alex Pastoor op 9 Juni

Deze opleiding is afgerond.

Reacties:

 

Het was leuk en gezellig gisteren, ik ging er heen met het idee fijn straks mijn 4 resterende punten , maar Alex deed het goed, ook jouw teksten richting de knvb klonken als muziek in de oren! Veel succes in de toekomst en het ga je goed..

Fred van der Hoorn Algemeen Directeur Fred Sportsmanagement

 

 

Het was echt top, bedankt hiervoor!

Emil Haarsma

 

 

Het was leuk en gezellig gisteren, ik ging er heen met het idee fijn straks mijn 4 resterende punten , maar Alex deed het goed, ook jouw teksten richting de knvb klonken als muziek in de oren! Veel succes in de toekomst en het ga je goed..

Fred van der Hoorn Algemeen Directeur Fred Sportsmanagement

 

 

 

Dank voor de puike organisatie.
Wat ik nog kwijt wilde (had nog wel een uur met Alex willen praten maar dat kan uiteraard niet)

Hans Meeuwisse