Basis Voetbalscholing-opleidingsmodel

Banner_Basistechniek

Voetbalscholing.nl organiseert op verschillende locaties en desgewenst ook bij uw club of vereniging de populaire opleiding 'voetbaltechniek van mini's tot jong volwassenen'

Deze opleiding kunt u als club of vereniging bij ons aanvragen voor minimaal 15 trainers(ters) van de club of met een toevoeging van externe trainers van de omliggende voetbalverenigingen.

Wij geven deze opleiding (60 minuten theorie en 120 minuten praktijk) bij de vereniging/club die het aanvraagt.
Voor meer info: fons@voetbalscholing.nl

In deze opleiding wordt al snel duidelijk gemaakt welke oefenvormen toepasbaar zijn bij welke leeftijd (6 t/m 18 jaar) en er progressie kan worden geboekt bij het domineren van de 1 tegen 1 situatie.  

Johan (4)

 

Wij gaan met ons uitgewerkte opleidingsmodel in om op simpele wijze de trainers/vrijwilligers de technische vaardigheden bij te brengen en zij zodoende deze materie eigen maken.

Amateur of beroepsmatig, het is werkzaam en hanteerbaar op elk niveau.

Deze opleiding zit ook in het Voetbaltotaalpakket en kan zodoende goedkoper worden. Klik op het rechter plaatje en lees daar meer over.  
IMG-20170111-WA0007

“Iedereen weet dat TECHNIEK de basis is van het voetbal.
Op het laatste KNVB-congres was dit één van de uitkomsten wat de voetbalspelers ontbeerd, samen met de fysieke weerbaarheid.”

In de slipstream van het nieuwe KNVB-beleidsplan 'de winnaars van morgen' presenteren wij een praktische cursus die voor iedere trainer(ster) toegankelijk is.

René Meulensteen™ is de nestor van de voetbaltechniek. Als leerling van Wiel Coerver heeft hij een toepasbare voetbalfilosofie ontwikkeld die wereldwijd bekendheid geniet.
Tijdens de meest succesvolle van Manchester United was het opleidingsmodel van René Meulensteen de basis voor alle prijzen.

Bij deze cursus zijn ook nog twee KNVB-studiepunten te verdienen voor de verlenging van het eventuele KNVB-trainersdiploma wat de deelnemer al of niet heeft. Een KNVB-trainersdiploma is dus niet nodig om te kunnen deelnemen.
De opleiding wordt gegeven door Johan Scholten.

ad-3285392_960_720

Onze praktische leidraad kan worden gehanteerd voor TRAINERS van iedere voetbalclub, school of academy die willen werken met deze makkelijke, hanteerbare en slim doordachte methode.
Stap voor stap ga je een treetje hoger om het gewenste resultaat te bereiken.
De voetbalopleiding zit dus zodanig in elkaar dat er voor iedere leeftijd op eenvoudige wijze winst valt te behalen voor een vriendelijke prijs en het vergt een minimale tijdsinvestering voor datgene wat u allemaal aangereikt krijgt.

Dit alles zal Voetbalscholing.nl tijdens een beamer-presentatie onderbouwen en tijdens het praktische gedeelte met diverse trainingsvoorbeelden op een fantastische manier levendig maken.

De opleiding:

We gaan tijdens de theorie in op 3 elementen enwel de Techniek, het Fysiek en Mentaal (meer de leeftijd en groeicomponenten).
Wat mag je wel en bovenal NIET aanbieden aan jeugdigen.
Wat is dus belangrijk en geeft vertrouwen op die specifieke leeftijd.
De tijdsduur van een oefening, de stroomlijn van een training en het behouden van de aandacht.

 
 
 

De praktijk:

We besteden aandacht aan de opbouw van een training, de materiaalkeuze en de differentiatie vwb de leeftijden waarmee de beginnende en de vrijwillige trainer(ster) vaak mee werkt.
Wij gaan de basisvaardigheden aanleren. Dus het baas worden over de bal. (De houding, de inzet, de positie ten opzichte van de bal).
Wat en hoe is de rol van de trainer(ster) op het veld.
Het stemgebruik, waar sta je, hoe leer je het de kinderen aan (per groep, per individu, voorbeeldfunctie) en wat is discipline!!

Het zal 60 minuten theorie zijn en 120 minuten praktijk.
Het is een begin (basismodule) van een eventuele opbouw naar meer modules zoals cursus techniek voor gevordede, techniek in combinatie met passen en trappen en cursus positiespecifiek.

Leerdoelen en vaardigheden:

De deelnemers krijgen op deze cursusdag de onderwerpen op een zodanige wijze gepresenteerd, dat zij er bij hun vereniging of club direct mee aan het werk kunnen. Per onderwerp worden de leerdoelen weergegeven. Met andere woorden: wat levert het onderwerp u op en wat kunt u daarmee in de praktijk.

Docenten:
Deze 1-daagse wordt aangeboden door Fons van den Brande en/of Johan Scholten.

Handout:
Bij inschrijving en deelname aan deze clinic ontvangt de deelnemer een handout waarin de inhoud van de betreffende avond wordt behandeld.

 

Kosten:
Voor deze opleidingsavond vragen wij €52,50 euro p.p. (voorheen 95 euro p.p.).

Het bedrag is inclusief:
– Handout
– Deelnamecertificaat (geen examen)
– 2 KNVB-studiepunten

Sluitingsdatum inschrijving
U kunt zich inschrijven tot 3 dagen voor de gekozen cursusplaats:

boekcover pasen en trappen (1)

 

 

knvbstudiepunten2 (1)
date-163208_960_720

Voorbeeld tijdspad 2019

Datum :                         Die u wenst

18:15 uur                       Inloop + cursusboek

18.30-19.30                   Johan Scholten theorie Moves-Skills

19:30-19.45                   Drinkpauze

19:45-21:30                   Johan Scholten praktijk Moves-Skills

21:30-21:45                  Uitreiken certificaat

OP DEZE AVOND MAG ER NIET WORDEN GEFILMD!!!

.

 

 

 

Inschrijven:

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Uw email

Traint bij club/team

Alle informatie die door studenten/cursisten en/of deelnemers wordt verstrekt, is vertrouwelijk voor onze Voetbalscholing.nl, haar medewerkers en de docenten.

Betalingsvoorwaarden.

Akoord
Ik betaal:
€52,50